Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin yüzüne tükürmek

Rüyada sevdiğinin yüzüne tükürmek

Rüyada sevdiğinin yüzüne tükürmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, moralinin bozulacağına, işlerinin çoğalacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin vermesi gereken tepkiler konusunda net fikirleriniz var.

Rüyada sevdiğinin yüzüne tükürmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin yüzüne tükürmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzüne tükürmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek galibiyet kazanacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada insanın yüzüne tükürmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sorunlarını unutacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek makamını kaybedeceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, ticaretinin de bozulmayacağına inanılır.

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek başkasının hakkına göz dikileceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments