Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğun başını okşamak

Rüyada erkek çocuğun başını okşamak

Rüyada erkek çocuğun başını okşamak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, başarısızlığa düşeceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, zayıflayacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğun başını okşamak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşmalısınız.

Rüyada erkek çocuğun başını okşamak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun başını okşamak güzel bir haber almaya, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada bir erkeğin başını okşamak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, çok sayıda borca gireceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yetim başı okşamak sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada atın başını okşamak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin başını okşadığını görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada köpeğin başını okşamak hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak kazalara ve belalara yakın duracağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments