Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin başını okşamak

Rüyada sevdiğinin başını okşamak

Rüyada sevdiğinin başını okşamak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak gördüyseniz:

  • Nasıl olsa her şeyi yoluna koyarım diyerek umursamaz bir yapının size hakim olmasına izin veriyorsunuz.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak neşesinin yerine geleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada aslanın başını okşamak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada baş okşamak kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün başını okşamak sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, daha büyük işler için bir örnek olacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına alamet eder.

Rüyada yetim başı okşamak mesleğinde geri plana düşeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun başını okşamak başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin başını okşamak kısmetin bollaşacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin başını okşamak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments