Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun başını okşamak

Rüyada çocuğun başını okşamak

Rüyada çocuğun başını okşamak insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, hayırlı bir karar verileceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun başını okşamak gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermek isteyeceksiniz.

Rüyada çocuğun başını okşamak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, hanesine güneş doğacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğun başını okşamak dinde tartışmaya, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, hem yeni yerler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin başını okşamak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına yorulur.

Rüyada kedinin başını okşamak iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada atın başını okşamak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, şansa, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine inanılır.

Rüyada birinin başını okşamak rahatın kaçacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada başı okşamak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada birinin başını okşadığını görmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments