Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın başını okşamak

Rüyada atın başını okşamak

Rüyada atın başını okşamak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, malında azalmaya delalet eder.

Rüyada atın başını okşamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yapması gereken şeyleri yapmaktan veya görevleriniz yerine getirmekten ya da işleri tamamlamaktan imtina ediyor olabilirler.

Rüyada atın başını okşamak bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına inanılır.

Rüyada yetim başı okşamak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada ölünün başını okşamak verilen bir sözün yerine getirileceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek başını okşamak kırılacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğun başını okşamak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın başını okşamak kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin başını okşamak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments