Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin başını okşadığını görmek

Rüyada birinin başını okşadığını görmek

Rüyada birinin başını okşadığını görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, haksızlığa uğrayacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, malından ve parasından olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin başını okşadığını gördüyseniz:

  • Ani teklifler, davetler, olaylar ya da öneriler daha önce bildirdiğiniz planlarınızda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada atın başını okşamak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin başını okşamak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada aslanın başını okşamak daha fazla gelir elde edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada ölünün başını okşamak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek başı okşamak sorunlarını gidereceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğun başını okşamak yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada kedinin başını okşamak moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments