Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin başını okşamak

Rüyada köpeğin başını okşamak

Rüyada köpeğin başını okşamak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yalan söylemeyeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, yüksek moralli olacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin başını okşamak gördüyseniz:

  • Bilinçaltı rahatsızlıklara açıksınız.

Rüyada köpeğin başını okşamak yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, olmayacak hayallere kapılacağına işarettir.

Rüyada köpek başını okşamak çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek başı okşamak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin başını okşamak ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, günahların da affolacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin başını okşamak evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, huzur içinde yaşayacağına, gözyaşı döküleceğine yorulur.

Rüyada başı okşamak yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada baş okşamak yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments