Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yetim başı okşamak

Rüyada yetim başı okşamak

Rüyada yetim başı okşamak çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, borcunun da hafifleyeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yetim başı okşamak gördüyseniz:

  • Hoş olmayan değişiklikler belirsizliklere veya kararsızlıklara neden oluyor.

Rüyada yetim başı okşamak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına işaret eder.

Rüyada yetime yardım etmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına delalet eder.

Rüyada yetim giydirmek üzüntülü bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına işarettir.

Rüyada yetime yemek vermek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yetim sevindirmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yetim erkek bebek görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, geri planda kalacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada yetime yemek yedirmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yetim kalmak harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments