Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak güzel ve önemli işler yapacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kısmetlerinin çoğalacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine delalet eder.

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • Sizin etkilemek istediğiniz kişiler varsa, insanları etkilemeniz zor olabilir.

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, aksiliklerin son bulacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak isteklerinin gerçekleşeceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına delalet eder.

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpekle cinsi münasebette bulunmak kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölüyle cinsi münasebette bulunmak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada biriyle cinsi münasebette bulunmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, özlemelerin son bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments