Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle cinsi münasebet görmek

Rüyada erkekle cinsi münasebet görmek

Rüyada erkekle cinsi münasebet görmek başarılarının devamının geleceğine, bol kazanç getireceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada erkekle cinsi münasebet gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız dikkat gerektiriyor.

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada erkekle cinsi münasebet görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkalarını cinsi münasebette görmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, zor durumda bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpekle cinsi münasebette bulunmak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına delalet eder.

Rüyada anneyle cinsi münasebet görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, daima ona hürmet göstereceğine, yeniden can bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments