Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak melanetli olayların arka arkaya geleceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına inanılır.

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • Komşu, akraba veya diğer yakınlarınızla anlaşmazlıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, kafa dağıtacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada biriyle cinsi münasebette bulunmak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpekle cinsi münasebette bulunmak başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, dara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle cinsi münasebette bulunmak kötü bir duruma düşürüleceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments