Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi cinsinden birini öpmek

Rüyada kendi cinsinden birini öpmek

Rüyada kendi cinsinden birini öpmek güzel fırsatların elde edileceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kendi cinsinden birini öpmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi doğru yönetmeniz gerekiyor.

Rüyada karşı cinsi öpmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kendi cinsinden birini öpmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kendi cinsini öpmek işlerin çığırından çıkacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynı cinsi öpmek kazançlı kapıların açılacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada erkek cinsi organ görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkekle cinsi münasebet görmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kendi cinsiyle evlendiğini görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karşı cinsin organını görmek evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments