Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşı cinsin organını görmek

Rüyada karşı cinsin organını görmek

Rüyada karşı cinsin organını görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, tüm sorunlarının biteceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına tabir olunur.

Rüyada karşı cinsin organını gördüyseniz:

  • Yeni ufuklara doğru açılmanın heyecanıyla işinize daha bir şevkle sarılıyorsunuz.

Rüyada karşı cinsin organını görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, ferah bir döneme girileceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karşı cinsi öpmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada karşı cinsin elini tutmak esenlik bulacağına, rahata ereceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine işarettir.

Rüyada karşı cinsi görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek cinsi organı görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek cinsi organ görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine yorulur.

Rüyada kendi cinsinden biriyle evlenmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cinsi ilişki görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments