Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi cinsiyle evlenmek

Rüyada kendi cinsiyle evlenmek

Rüyada kendi cinsiyle evlenmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi cinsiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Gereken bağlantıları kurmalı ya da resmileştirmeli, alım satımları gerçekleştirmeli, anlaşmaları imzalamalı ya da doğru kişiyi bulduysanız kaçırmamalısınız.

Rüyada kendi cinsiyle evlenmek kötü düşmana, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine alamet eder.

Rüyada kendi cinsiyle evlendiğini görmek iyi haberler alınacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi cinsinden biriyle evlenmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynı cinsi öpmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, düşmanından kurtulmaya delalet etmektedir.

Rüyada erkek cinsi organ görmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyle cinsi münasebet görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek cinsi organı görmek hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada cinsi ilişki görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments