Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin tutuklandığını görmek

Rüyada annenin tutuklandığını görmek

Rüyada annenin tutuklandığını görmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, büyük takdir toplanacağına işarettir.

Rüyada annenin tutuklandığını gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız yerden gelen bir destek, yardım ya da olumlu bir gelişme işinize yarayabilir.

Rüyada annenin tutuklandığını görmek kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakının tutuklandığını görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, ismini herkese duyuracağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına işaret eder.

Rüyada haksız yere tutuklanmak kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada tutuklanmış birini görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işarettir.

Rüyada kardeşinin tutuklandığını görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine yorulur.

Rüyada kendini tutuklanmış görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına işarettir.

Rüyada oğlunun tutuklandığını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının tutuklandığını görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments