Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tutuklanmış birini görmek

Rüyada tutuklanmış birini görmek

Rüyada tutuklanmış birini görmek kalbini tekrar hayata açacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, bahtının güzelleşeceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine işarettir.

Rüyada tutuklanmış birini gördüyseniz:

  • Size karşı kullanılabilecek kişisel bilgiler paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada bir başkasının tutuklandığını görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tutuklanmış birini görmek iş kaybı yaşanacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına delalettir.

Rüyada cinayetten tutuklanmak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada akrabanın tutuklandığını görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine işarettir.

Rüyada bir kişinin tutuklandığını görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada haksız yere tutuklanmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada askerler tarafından tutuklanmak çok huzurlu bir duruma geleceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments