Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakının tutuklandığını görmek

Rüyada yakının tutuklandığını görmek

Rüyada yakının tutuklandığını görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, huzurlu, mutlu olacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, saadetinin yükseleceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulur.

Rüyada yakının tutuklandığını gördüyseniz:

  • Size neyin uyup neyin uymadığı konusunu netleştirip, ona göre planlar yapabilirsiniz.

Rüyada bir yakınının tutuklandığını görmek kazançlı bir döneme girileceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada yakınının tutuklandığını görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakının tutuklandığını görmek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada cinayetten tutuklanmak çareyi başka yerlerde arayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada babasının tutuklandığını görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada jandarma tarafından tutuklanmak anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tutuklanacağını görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine işaret eder.

Rüyada polisler tarafından tutuklanmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments