Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini tutuklanmış görmek

Rüyada kendini tutuklanmış görmek

Rüyada kendini tutuklanmış görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini tutuklanmış gördüyseniz:

  • Kişiliğinizde bazı çekişmeler görülebilir.

Rüyada suçsuz yere tutuklanmak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini tutuklanmış görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, nahoş sözler işiteceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada babanın tutuklandığını görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun tutuklandığını görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, çok rahat edeceğine, neşeli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin tutuklandığını görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin tutuklandığını duymak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yakınının tutuklandığını görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada bir kişinin tutuklandığını görmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments