Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin tutuklandığını görmek

Rüyada kardeşinin tutuklandığını görmek

Rüyada kardeşinin tutuklandığını görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, ölümcül hastalıklara işaret, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşinin tutuklandığını gördüyseniz:

  • Yapacak çok işiniz var.

Rüyada kardeşinin tutuklandığını görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin tutuklandığını görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada haksız yere tutuklanmak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, işlerin başına geçeceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada cinayetten tutuklanmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, büyük atılımlar yapılacağına, şansının açık olacağına inanılır.

Rüyada suçsuz yere tutuklanmak istenmeyen bir yolculuğa, insanların afiyet bulacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada jandarma tarafından tutuklanmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada birini tutuklanmış görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada akrabanın tutuklandığını görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments