Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haksız yere tutuklanmak

Rüyada haksız yere tutuklanmak

Rüyada haksız yere tutuklanmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, sinirlerinin yıpranacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine inanılır.

Rüyada haksız yere tutuklanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilgili konuları kompanse edebilmek için kendi yapmanız gereken işlerden veya ihtiyaçlarınızdan zaman çalıyor olabilirsiniz.

Rüyada haksız yere tutuklanmak giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada suçsuz yere tutuklanmak rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine tabir olunur.

Rüyada haksız yere suçlanmak gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada haklı yere adam öldürmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işarettir.

Rüyada haklı yere beddua etmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına delalettir.

Rüyada haksız yere suçlandığını görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına delalet eder.

Rüyada haksız yere hapse girmek Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, kazancından başkalarına da vereceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına yorulur.

Rüyada haksız yere hapse düşmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments