Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun tutuklandığını görmek

Rüyada oğlunun tutuklandığını görmek

Rüyada oğlunun tutuklandığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, kazancın yetmez olacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine delalettir.

Rüyada oğlunun tutuklandığını gördüyseniz:

  • Teyakkuzda olmanızda fayda var.

Rüyada oğlunun tutuklandığını görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tutuklanmış birini görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına inanılır.

Rüyada tutuklandığını görmek rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Rüyada birini tutuklanmış görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işarettir.

Rüyada babasının tutuklandığını görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin tutuklandığını duymak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine inanılır.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, hayatına bakacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tutuklanan birini görmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments