Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağı kökünden kesmek

Rüyada tırnağı kökünden kesmek

Rüyada tırnağı kökünden kesmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, öz güven kazanacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağı kökünden kesmek gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi kandırarak belli konuları cazip hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz, değip değmediğini doğru hesaplamalısınız.

Rüyada tırnağı kökünden kesmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kökünden tırnak kesmek hayata karşı cesaretleneceğine, ileride çok zengin biri olacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada ağaç kökü kesmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada saçını kökünden kesmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına tabir olunur.

Rüyada çiçeği kökünden koparmak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, helal kazanca sahip olunacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kök diş çektirmek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına tabir olunur.

Rüyada köklenmiş ağaç görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments