Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın tırnaklarını kesmek

Rüyada babanın tırnaklarını kesmek

Rüyada babanın tırnaklarını kesmek âlim kişiler arasına gireceğine, imkanlarının artacağına, yeni insanlarla tanışacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, talihinin artacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Rüyada babanın tırnaklarını kesmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına tabir olunur.

Rüyada tırnak kesmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kökünden tırnak kesmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının tırnak kesmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, bahtının da çok parlak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi tırnaklarını kesmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine işarettir.

Rüyada ayak tırnağını kesmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, art niyetli kişilere uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının tırnağını kesmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işarettir.

Rüyada eşinin tırnağını kesmek attığı her adımı düşüneceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments