Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnak kesmek

Rüyada ayak tırnak kesmek

Rüyada ayak tırnak kesmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada ayak tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Eski kalıplardan ya da bakış açısından kurtulmalı yeni bakış açıları geliştirmelisiniz.

Rüyada ayak tırnak kesmek sorunlarını teker teker aşacağına, kavgaların büyüyeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı kesmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, artık daha dikkatli davranacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek yeni bir ev alınacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin ayak tırnaklarını kesmek bereketli yağmurlara, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının kesmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağını kesmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments