Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarını dipten kesmek

Rüyada tırnaklarını dipten kesmek

Rüyada tırnaklarını dipten kesmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, tüm parasını kaybedeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, dünya mallarının çoğalacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulur.

Rüyada tırnaklarını dipten kesmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikir veya önerilerinden çok kendinizinkilere odaklanmanızda fayda var.

Rüyada tırnağı dibinden kesmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, çok üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tırnaklarını dipten kesmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine inanılır.

Rüyada uzamış tırnak kesmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına inanılır.

Rüyada ölü birinin tırnağını kesmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada birinin ayak tırnaklarını kesmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin tırnağını kesmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kısa tırnak kesmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, onların kıymetini bileceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments