Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin tırnaklarını kesmek

Rüyada köpeğin tırnaklarını kesmek

Rüyada köpeğin tırnaklarını kesmek maddi imkânlarının azalacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada köpeğin tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Yalnız sevdiğinizin hayal gücü oldukça fazla olabilir.

Rüyada köpeğin tırnaklarını kesmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hanesine huzurun dolacağına işaret eder.

Rüyada köpek tırnağı kesmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek tırnağı kesmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada banyoda tırnak kesmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalettir.

Rüyada tırnak eti kesmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, işsiz kalmaya delalet etmektedir.

Rüyada ölü tırnağı kesmek başarısızlıklara düşeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının el tırnağını kesmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments