Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Sağlığınıza biraz daha özen göstermeniz gerekebilir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek küslerin ve dargınların barışacağına, aile hayatının bozulacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnak kesmek kendisi ile gururlanacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, hayır vereceğine işarettir.

Rüyada birinin ayak tırnaklarını kesmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine inanılır.

Rüyada ayak tırnağını kesmek para pul sahibi olacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnağı kesmek emeklerinin karşılığını göreceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments