Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebeğe mama vermek

Rüyada erkek bebeğe mama vermek

Rüyada erkek bebeğe mama vermek işindeki verimliliğin düşeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, maddi olarak zarar edileceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına rivayet eder.

Rüyada erkek bebeğe mama vermek gördüyseniz:

  • Olayları değerlendirirken avantajlı olabile-ceğiniz durumları tersine çevirebilirsiniz.

Rüyada erkek bebeğe mama vermek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yenileneceğine işaret eder.

Rüyada erkek bebeğe mama yedirmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine inanılır.

Rüyada bebek maması yemek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek maması almak gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada bebek maması yapmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada bebek maması görmek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe mama vermek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada bebek maması hazırlamak aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments