Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe mama vermek

Rüyada bebeğe mama vermek

Rüyada bebeğe mama vermek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bebeğe mama vermek gördüyseniz:

  • Yapacağınız kural dışı şeyler büyük hatalar olarak karşınıza dikilebilirler.

Rüyada bebek maması hazırlamak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek maması görmek şansının döneceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına rivayet eder.

Rüyada mama yiyen bebek görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine alamet eder.

Rüyada bebek maması almak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına delalet eder.

Rüyada bebeğe mama yedirdiğini görmek güleceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe mama vermek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada bebek maması yemek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe mama yapmak işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments