Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek maması hazırlamak

Rüyada bebek maması hazırlamak

Rüyada bebek maması hazırlamak umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, düzeninin yıkılmayacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, tatsız haberlerin alınacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine delalettir.

Rüyada bebek maması hazırlamak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya evinizde ya da gayri menkullerle ilgili konularda özel yaşamınızla ilgili planlarınıza uyan değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada bebek maması hazırlamak eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine işaret eder.

Rüyada mama yiyen bebek görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebeğe mama vermek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, büyük bir servete kavuşacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğe mama yedirmek doğru bir karar verileceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine tabir olunur.

Rüyada bir bebeğe mama yedirmek moralinin yerine geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına delalet eder.

Rüyada bebeğe mama yedirdiğini görmek ağlayacağına, strese gireceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek maması yapmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, ona özlemle sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek maması yedirmek asla yüksünmeyeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments