Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek maması yapmak

Rüyada bebek maması yapmak

Rüyada bebek maması yapmak sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, ruhen güzelleşeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bebek maması yapmak gördüyseniz:

  • Planlar, konuşmalar veya anlaşmalar esnasında dikkat gerekiyor.

Rüyada bebeğe mama yapmak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek maması yapmak epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğe mama yedirdiğini görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada bebek maması yedirmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, çıkış yolları bulacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya yorulur.

Rüyada bebek maması almak dertlerin günden güne artacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada mama yiyen bebek görmek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek mama yedirmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada bir bebeğe mama yedirmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yalan söyleyeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments