Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek maması görmek

Rüyada bebek maması görmek

Rüyada bebek maması görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına rivayet eder.

Rüyada bebek maması gördüyseniz:

  • Eksik yerleri tamamlamalısınız.

Rüyada bebek maması yemek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe mama yedirmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine rivayet eder.

Rüyada bebek maması pişirmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına alamet eder.

Rüyada bebek maması almak yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada bebek maması yapmak bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe mama yedirdiğini görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe mama yapmak söz sahibi olacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğe mama vermek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments