Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek maması yemek

Rüyada bebek maması yemek

Rüyada bebek maması yemek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, iyilik ve hayır bulacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, mutlu olacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada bebek maması yemek gördüyseniz:

  • Gelişmeleri daha farklı bir yaklaşım içinde izleyin.

Rüyada bebek maması yemek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına inanılır.

Rüyada bir bebeğe mama yedirmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada bebeğe mama yapmak elde bulunan imkânların artacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğe mama yedirmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, adından konuşulur olacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına işarettir.

Rüyada erkek bebeğe mama vermek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada bebek maması pişirmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına delalet eder.

Rüyada bebek maması yedirmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek maması hazırlamak kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, feraha ermeye işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments