Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek maması almak

Rüyada bebek maması almak

Rüyada bebek maması almak eşlerin boşanacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek maması almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada mama yiyen bebek görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, işinde büyük başarılar alacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada bebek maması yapmak neredeyse mahkemelik olunacağına, şansının kendisinden yana olacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek maması görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, şaşkın olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek maması yedirmek ana baba sözü dinlemeye, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, başarıdan başarıya koşacağına işaret eder.

Rüyada bebek mama yedirmek yüksek bir makama geleceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bebeğe mama yedirdiğini görmek hayırlı bir evlat olacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada bebek maması hazırlamak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek maması yemek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zehra

Evli biriyim…Rüyamda kucağıma erkek çocuk verilmesi kuru üzüm kuru kayısı gormek erzak poşeti görmek