Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebeğe mama yedirmek

Rüyada erkek bebeğe mama yedirmek

Rüyada erkek bebeğe mama yedirmek tövbelerin kabul olacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, depresyona gireceğine, hayırlı yollara gireceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada erkek bebeğe mama yedirmek gördüyseniz:

  • Çevrenizi düzenlemek ya da bazı planlarınızı uygulamaya koymak için neler yapabileceğinize odaklanabilirsiniz.

Rüyada erkek bebeğe mama yedirmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe mama yedirmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, hükmünün geçmeyeceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek maması yedirmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, çok günah işleyeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Rüyada bir bebeğe mama yedirmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada bebek mama yedirmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada bebeğe mama yedirdiğini görmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, bazen fakirlik görüleceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğa mama yedirmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğuna mama yedirmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments