Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşla sevgili olmak

Rüyada erkek arkadaşla sevgili olmak

Rüyada erkek arkadaşla sevgili olmak çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Rüyada erkek arkadaşla sevgili olmak eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşını sevgili olarak görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin erkek arkadaşını görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının sevgilisini görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi arkadaş olarak görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisine aşık olmak onu dinleyeceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki arkadaşın sevgili olduğunu görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, maddi gücünün de daimi olacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments