Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki arkadaşın sevgili olduğunu görmek

Rüyada iki arkadaşın sevgili olduğunu görmek

Rüyada iki arkadaşın sevgili olduğunu görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki arkadaşın sevgili olduğunu gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinden itibaren, daha engelleyici, baskı yaratan veya gergin etkiler ön plana çıkabilir.

Rüyada arkadaşınızın sevgilisini görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve arkadaşlarını görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, söylediklerinin çıkacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin arkadaşınla evlendiğini görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle yatmak hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle arkadaşının öpüştüğünü görmek rahatının yerine geleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada sınıf arkadaşıyla sevgili olmak sevilen bir kişiye yardım edileceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaş olarak görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, dileklerin yerine geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, dertlerin biteceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments