Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşını sevgili olarak görmek

Rüyada erkek arkadaşını sevgili olarak görmek

Rüyada erkek arkadaşını sevgili olarak görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada erkek arkadaşını sevgili olarak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle görüşme konusunda isteksizlik gösteriyorsa ilişkiyi gözden çıkarma zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada sevgilinin erkek arkadaşını görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada erkek arkadaşını sevgili olarak görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşla sevgili olmak bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada erkek arkadaşının sevgilisini görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşınla görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla çıkmak rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments