Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşının sevgilisini görmek

Rüyada erkek arkadaşının sevgilisini görmek

Rüyada erkek arkadaşının sevgilisini görmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşının sevgilisini gördüyseniz:

  • Başkalarını yargılamayı bırakmalısınız.

Rüyada sevgilinin erkek arkadaşını görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşını sevgili olarak görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşla sevgili olmak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşının sevgilisini görmek malların artacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına inanılır.

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye yorulur.

Rüyada eski arkadaşı sevgili olarak görmek bazı sorunların başgöstereceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada en yakın arkadaşla sevgili olmak çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına delalet eder.

Rüyada arkadaşınızı sevgiliniz olarak görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments