Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin erkek arkadaşını görmek

Rüyada sevgilinin erkek arkadaşını görmek

Rüyada sevgilinin erkek arkadaşını görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, kendine döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin erkek arkadaşını gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek çok kolay olmayabilir.

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının sevgilisini görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin erkek arkadaşını görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine delalettir.

Rüyada erkek arkadaşla sevgili olmak elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, çok sevineceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşını sevgili olarak görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini arkadaşınla görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, sorunların günden güne azalacağına alamet eder.

Rüyada sevgilini en yakın arkadaşıyla görmek sağlığının kötüye gideceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments