Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının sevgilisine aşık olmak

Rüyada arkadaşının sevgilisine aşık olmak

Rüyada arkadaşının sevgilisine aşık olmak neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, hak yolundan ayrılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının sevgilisine aşık olmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı veya değişimi kabullenmeniz gerekebilir.

Rüyada sevgilinin arkadaşına aşık olmak öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, büyük adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının sevgilisine aşık olmak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kızla sevgili olmak maddi güç sahibi olacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisinden başkasına aşık olmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine yorulur.

Rüyada sevgilin varken başkasına aşık olmak özlemelerin son bulacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliye aşık olmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle sevgili olmak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, kendini toparlayamayacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliye aşık olmak sorunların çözüme kavuşacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments