Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi arkadaş olarak görmek

Rüyada sevgiliyi arkadaş olarak görmek

Rüyada sevgiliyi arkadaş olarak görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, herkesin desteğinin alınacağına, yeteneklerini geliştirmeye, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi arkadaş olarak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi olmasını istiyor olabilirsiniz.

Rüyada yakın arkadaşınla sevgili olduğunu görmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalettir.

Rüyada yakın arkadaşla sevgili olmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının sevgilisi olduğunu görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle barıştığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla çıkmak geleceğinin parlak olacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının sevgilisine aşık olmak dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşınızın sevgilisini görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments