Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin etek giymek

Rüyada erkeğin etek giymek

Rüyada erkeğin etek giymek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, çok rahat edeceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin etek giymek gördüyseniz:

  • Biraz bilgiç veya çok bilmiş oldunuz.

Rüyada erkeğin etek giydiğini görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, kısmetinin hep açık olacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin etek giydiğini görmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, elinin darlaşacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşının etek giydiğini görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada erkeğin etek giymek elinin darlığa düşeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek birinin etek giydiğini görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısa yeşil etek giymek güzel işlere imza atacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz etek giymek başına türlü belalar geleceğine, sorunların gittikçe artacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli etek giymek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments