Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının etek giydiğini görmek

Rüyada arkadaşının etek giydiğini görmek

Rüyada arkadaşının etek giydiğini görmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gereken sabrı göstereceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının etek giydiğini gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle aşız münakaşasına girbilirsiniz.

Rüyada arkadaşının etek giydiğini görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşının etek giydiğini görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, kazançlı işlere girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah etek giymek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, onlara hayrının dokunacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli etek giydiğini görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine alamet eder.

Rüyada pembe uzun etek giymek heyecan ve hareketlilik geleceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı uzun etek giymek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının eteğini giymek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine işarettir.

Rüyada mine etek giymek yeni hobiler edinileceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments