Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek birinin etek giydiğini görmek

Rüyada erkek birinin etek giydiğini görmek

Rüyada erkek birinin etek giydiğini görmek ekmeğinin çoğalacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, büyük başarılara kazanılacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada erkek birinin etek giydiğini gördüyseniz:

  • Olayların korkunç hal almaması için sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Rüyada bir erkeğin etek giydiğini görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına inanılır.

Rüyada erkek arkadaşının etek giydiğini görmek itibarını zedeleyeceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin etek giydiğini görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, herkesi doğru yola çağıracağına tabir olunur.

Rüyada erkek birinin etek giydiğini görmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin etek giymek ekmeğinin bereketleneceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada birinin etek giydiğini görmek çok farklı bir kişi olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına inanılır.

Rüyada yamalı etek giymek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, dileklerinin de kabul olacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine işaret eder.

Rüyada eteği ters giydiğini görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments