Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin etek giydiğini görmek

Rüyada bir erkeğin etek giydiğini görmek

Rüyada bir erkeğin etek giydiğini görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin etek giydiğini gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde beklenmedik gelişmelere açıksınız.

Rüyada erkek arkadaşının etek giydiğini görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin etek giymek şansının ve kısmetinin de açılacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, kazancını arttıracağına inanılır.

Rüyada erkek birinin etek giydiğini görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kötü gününü de paylaşacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin etek giydiğini görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin etek giydiğini görmek yakın akrabadan gelecek habere, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına inanılır.

Rüyada yeni etek giymek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir etek giymek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yırtık etek giymek umutlarının kırılacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments