Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının mini etek giydiğini görmek

Rüyada başkasının mini etek giydiğini görmek

Rüyada başkasının mini etek giydiğini görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, insanlara öncülük edeceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının mini etek giydiğini gördüyseniz:

  • Duyarlılığınız oldukça güçlü olacak.

Rüyada siyah mini etek giymek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada kırmızı mini etek giymek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil mini etek giymek işinde terfi edeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mini etek giymek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz mini etek giymek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, zor durumların sona ereceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının mini etek giydiğini görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mini kot etek görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada birini mini etekle görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments