Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük etek giymek

Rüyada büyük etek giymek

Rüyada büyük etek giymek yardımda bulunacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, mevki edineceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük etek giymek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınıza yardımcı olun.

Rüyada büyük etek giymek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, elinin dara düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sarı etek giymek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kareli etek giymek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun kırmızı etek giymek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına yorulur.

Rüyada mor etek giydiğini görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, umduğunu bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada üst üste etek giymek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, resmi bir göreve getirileceğine inanılır.

Rüyada yeşil renk etek giymek çok büyük başarı kazanacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments