Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Belli yöntemlerinizi veya gidilen yolları gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek huzur getirecek birinin çıkacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını yanaktan öpmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını yanağından öpmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada erkeği yanaktan öpmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, kişiye hep umut olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada erkeği yanağından öpmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalettir.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek ayrılanların kavuşacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments