Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeği yanağından öpmek

Rüyada erkeği yanağından öpmek

Rüyada erkeği yanağından öpmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, çok hayırlı haberler alacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeği yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Yeni planlarınız veya başlamak istediğiniz işler olabilir.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, zor günlerin yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına tabir olunur.

Rüyada erkeği yanaktan öpmek yüksek bir makama geleceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine işarettir.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek kolaylık sağlayacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, zorlukların bir anda biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeği yanağından öpmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına işaret eder.

Rüyada yanaklarından öpmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments